Aparthotel Delden Netwerken bij TON-2
bedrijfsbezoek CTT 7 december 2018
ton3
Netwerken bij TON
2facebook

Aanmelden bijeenkomst TON

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor een bijeenkomst van TON, het Twents Ondernemers Netwerk. Vul het onderstaande formulier om je aan te melden voor een ontbijtbijeenkomst, bedrijfsbezoek of informele bijeenkomst.

Bijdrage

Onze leden betalen een contributie van waaruit alle bijeenkomsten bekostigd worden. Niet-leden vragen wij een bijdrage in de kosten om één van onze bijeenkomsten bij te wonen. Voor ontbijtbijeenkomsten is de bijdrage € 15,- en voor de bedrijfsbezoeken en informele uitjes is de bijdrage € 25,-. Ontbijtkosten kunnen ter plaatse contant afgerekend worden, voor de overige bijdrages ontvang je een factuur op bedrijfsnaam.

Hoe vaak mag ik deelnemen als niet-lid van TON?

We vinden het erg gezellig dat er meer mensen af-en-toe willen aansluiten. Naast gezelligheid is het ook belangrijk om andere ondernemers kennis te laten maken met TON en ambassadeurs te creëren voor ons trotse netwerk. Daarom mogen mensen die geen lid zijn 3x per jaar aansluiten bij één van de activiteiten. Vaker mag natuurlijk wel, maar dan verwelkomen we je graag als nieuw lid!