Locatie

Ontbijtbijeenkomsten
06:45 – 09:00
Aparthotel Delden
Sportlaan 7
7491 DG
Delden

Deelnemen aan een bijeenkomst?

Maak kennis met de ondernemers van TON.
Meld je aan!

Aanmelden

Programma

We ontmoeten elkaar fysiek als het kan en online wanneer het niet anders mag of kan. Wil je deelnemen? Meld je dan aan, gezellig en goed!
Hieronder vind je het programma. In het voorjaar en najaar plannen we nog een informele bijeenkomst en bedrijfsbezoeken, data volgen later.
Invulling voor de bedrijfsbezoeken is nog niet gereed. Wil je een groep ondernemers ontvangen in jouw bedrijf? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bijeenkomsten 2023

Bekijk alvast wie er training geeft, een bedrijfspresentatie mag verzorgen, welk uitje er gepland staat of bij welk bedrijf we een kijkje in de keuken nemen.
Je vindt het volledige programma hier: https://www.twentseondernemers.nl/planning/

Bijeenkomst bijwonen?

Bedrijfsbezoeken

Onze activiteitencommissie is druk bezig om een fantastisch programma neer te zetten. Als de planning klaar is zetten we de bedrijfsbezoeken op de kalender.

Waar we naartoe gaan is altijd een verrassing! Maar we kunnen beloven dat het weer een geweldige mogelijkheid biedt om te netwerken, elkaar beter te leren kennen en jezelf te ontwikkelen.

Waar hebben we bijvoorbeeld al een kijkje achter de schermen mogen nemen?
O.a. bij Wijngaard Hof van Twente, MST Enschede, Nieuwe Weme Oldenzaal, Hesselink Koffie Winterswijk en het Stadhuis Enschede. 

Het eerste bedrijfsbezoek in 2018 was een succes. We hebben achter de schermen mogen kijken bij één van de mooiste bedrijven van Twente: CTT, Combi Terminal Twente. Veel technologische hoogstandjes, sublieme planning en het op de kaart zetten van Twente, zowel als bedrijf als aantrekkelijke werkgever in de logistiek.

Ontbijtbijeenkomsten

De ontbijtbijeenkomsten bij Aparthotel Delden vinden ongeveer 26 keer per jaar plaats. Iedere twee weken komen we bij elkaar om elkaar te ontmoeten, beter te leren kennen, vertrouwen op te bouwen en uiteindelijk omzet met elkaar en voor elkaar te genereren.
De bijeenkomst is gestructureerd met aandacht voor iedereen, een vaste agenda en diverse agendapunten die bijdragen aan ontwikkeling van organisatie en individu. Hier wil je als ondernemer of vertegenwoordiger van jouw bedrijf gewoon bij zijn!

Deelnemen maar nog geen lid?

Uiteraard ben je welkom om aan te sluiten bij één van de bijeenkomsten. Meld je aan via ons contactformulier en we zullen contact met je opnemen.

Voor je deelname aan een reguliere bijeenkomst, de ontbijtbijeenkomst, vragen we een bijdrage van € 15,- Je kunt contant of met pin betalen na afloop van de bijeenkomst bij de receptie van het Aparthotel Delden en ontvangt hier een factuur van.

Wil je deelnemen aan een bedrijfsbezoek of informele bijeenkomst? Dat vinden we ontzettend gezellig! Je kunt via ons contactformulier aangeven dat je graag meegaat, de bijdrage voor niet-leden bedraagt € 25,- per persoon.