Aanvraag lidmaatschap TON

Om lid te worden van het Twents Ondernemers Netwerk (TON) kun je een aanvraag indienen. Deze aanvraag wordt beoordeeld door de ledencoördinator en de overige twee bestuursleden.
Zij zullen een besluit nemen of de aanvraag wordt gehonoreerd, dit is afhankelijk van verschillende factoren.

Waar wordt een aanvraag op beoordeeld?

De aanvraag wordt voornamelijk beoordeeld op je specialisme en bedrijf en de samenstelling van de groep.
TON kent een branchebescherming voor de leden. Dat heeft twee redenen. De eerste reden is om een gevarieerd netwerk te kunnen creëren. Diversiteit in mensen en bedrijven is belangrijk en werkt versterkend. De tweede reden heeft te maken met de marketing strategie die gehandhaafd wordt binnen TON. Bij het actief aanbevelen van andere leden is daardoor kraakhelder wie je moet aanbevelen voor een bepaalde vraag of opdracht.

Contributie

De jaarlijkse contributie bedraagt € 700,- exclusief btw. inclusief ontbijt- en locatiekosten, administratiekosten en bijdrage aan algemene kosten.
De 2 informele uitjes en 6 bedrijfsbezoeken/excursies zijn meegenomen in het budget. Het kan zijn dat er, afhankelijk van de activiteit, een kleine bijdrage gevraagd wordt.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over het lidmaatschap of wil je eerst een keer vrijblijvend kennismaken met de andere leden en gasten? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op.

    Gelijk lid worden?

    Download hieronder het inschrijfformulier om een aanvraag te doen voor een lidmaatschap. Stuur je ingevulde formulier retour naar info@twentsondernemersnetwerk.nl