Locatie

Ontbijtbijeenkomsten
07:00 – 09:00
Aparthotel Delden
Sportlaan 7
7491 DG
Delden

Het gaat er niet om wie wij zijn…

Het gaat erom wie jij bent! Wij zijn overtuigd van onszelf, maar dat is maar de helft. Jij hoort daar ook bij, als ondernemer of als vertegenwoordiger van jouw bedrijf. Wij kunnen pretenderen het allerbeste te zijn, maar als jij ambassadeur van TON wordt en de boodschap verkondigt, zet het pas ├ęcht zoden aan de dijk.

TON staat wel voor een aantal belangrijke kernwaarden, maar die hebben pas betekenis als jij je daarbij aansluit!
We kunnen wel roepen dat we ontwikkeling belangrijk vinden, maar als je komt om alleen omzet te halen en de ontwikkeling niet serieus te nemen, dan zit je niet goed!

Omzet is een gevolg van gedrag

Als je de juiste dingen doet, het gewenste gedrag vertoont, volgt de rest vanzelf. Moet je dan in een keurslijf gaan lopen? Nee, je zult vanuit de basis, vanuit je eigen ik, op zoek moeten willen naar verbinding en kansen voor jezelf en anderen.
Dat klinkt ingewikkeld, maar het is eigenlijk heel simpel. Handel kun je niet afdwingen of pushen. Dat kan wel, voor korte termijn. Op lange termijn zul je op zoek moeten naar een kwalitatief goed netwerk met gelijkgestemden, sparringspartners, gezellige mensen, mensen met wie je kunt lachen en kunt huilen, mensen die je vertrouwt.

Wie zijn dat dan?

Dat zijn wij, dat is TON, we staan voor ondernemerschap en verbinding!
Door elkaar te leren kennen ga je elkaar vertrouwen en kun je mensen gaan aanbevelen.